kdv-bso-vso-oss

Inschrijven

Wilt u uw kind(eren) inschrijven? Klik hier

Terugbel verzoek

Mogen wij u terug bellen? Klik hier

Rondleiding aanvragen

Wilt u eens komen kijken? Klik hier

OkiDo Aanbod

Bij Okido staat het kind centraal. De manier van opvoeden staat hierbij voorop. Ons streven is om kinderen zo goed mogelijk te begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun zelfbewustzijn, zodat ze zich bewust worden van hun eigen unieke talenten en mogelijkheden. Uitgangspunt hierbij is dat we u als ouder/opvoeder willen ondersteunen bij een evenwichtige en veelzijdige ontwikkeling van uw kind.

Kinderdagverblijf Okido biedt een compleet pakket voor ouders. Kinderen mogen bij ons ontbijten, krijgen middageten en krijgen standaard een warme maaltijd. Daarnaast krijgen de kinderen uiteraard fruit en in de middag een tussendoortje. Luiers zitten bij de prijs inbegrepen net zoals alle uitstapjes die gemaakt worden.

Vanaf 06.00 uur tot 18.30 uur wordt er opvang geboden voor de dagopvang.

Kinderen zijn vanaf 10 weken tot en met 12 jaar van harte welkom bij ons. Ieder kind krijgt een vaste stamgroep waarbinnen de opvang plaats vind.

Buiten spelen met OkiDo kinderdagverblijf
Buiten spelen met OkiDo kinderdagverblijf

OkiDo Afname van dagen

Ouders kunnen een vast contract of een flexibel contract afsluiten. Bij een vast contract komt een kind op een bepaalde vaste dag per week spelen. Bij een flexibel contract komt een kind op een wisselende dag spelen. Bijvoorbeeld de ene week op de maandag en de week erna op een donderdag. Ouders geven hierbij 4 weken van tevoren de dagen die afgenomen willen worden door en dit wordt dan ingepland.

Uren die niet gebruik worden omdat een kind op vakantie is, gaan in een urenpotje. Dit urenpotje heeft de looptijd van een kalenderjaar. Bijvoorbeeld 2019. Wanneer uw kind in januari 2019 een dag niet komt, maar u in oktober 2019 een extra dag opvang nodig hebt kunnen deze dagen daarvoor gebruikt worden. Hierdoor zijn we extra flexibel en kunnen we onnodig extra kosten voorkomen worden.

Uren kunnen niet van een kalenderjaar meegenomen worden naar een volgend kalenderjaar. Dus uren van 2019 zijn niet meer geldig in 2020.