Uurtarief Kinderdagverblijf

  • KDV uurtarief €7,60 per uur
  • BSO 40 weken € 7,15 per uur
  • BSO 46 weken € 7,00 per uur
  • BSO 52 weken € 6,85 per uur

Tarieven KDV

Kinderdagverblijf Okido hanteert in het jaar 2018 een tarief van € 7,60 per uur. Minimale afname is een half dagdeel (5,5 uur) per week. Ons tarief is dan ook transparant en vast.
In deze prijs is inbegrepen elke dag een heerlijke ochtend, middag en warme avondmaaltijd voor de kinderen. Ouders kunnen bij ons op hun gemak de kinderen afzetten zonder de stress te hebben voor het ontbijt. Dit verzorgen wij in een ontspannen sfeer voor de kinderen en als de kinderen worden opgehaald hebben ze al een heerlijke avond maaltijd gegeten en kunnen ouders de tijd nemen voor de kinderen. Ook zijn de luiers en billendoekjes , de uitjes en verrassingen inbegrepen in de prijs.

U hoeft geen hoger bedrag te betalen bij extra afname of spoedopvang.

Ruilen is altijd mogelijk mits op tijd doorgeven en er plek is.

Tarieven BSO

Kinderopvang Okido hanteert in het jaar 2018 een tarief vanaf € 6,85 per uur. De minimale afname is 1 dagdeel per week (3,5 uur). Kosten zijn inclusief ochtend, middags en avondmaaltijden. Uiteraard Ook zijn uitjes inbegrepen.
Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact op met Manon de Laat via telefoonnummer 0412488749

Maak een eind aan die vervelende ochtendstrijd! Kinderdagverblijf Okido verzorgt elke ochtend- middag en avond een heerlijke ontbijt. Hier worden geen extra kosten voor berekend.

Extra info kinderopvangtoeslag

 

Bekijk hier: Vergoedingen kinderopvang toeslag 2018

Bereken hier: www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

 

Heeft u vragen over de kinderopvangtoeslag?

Heeft u moeite bij het aanvragen of berekenen van u kinderopvangtoeslag dan kunnen wij hier altijd bij helpen. Wij hebben dan de volgende info van u nodig om een berekening te maken: U bruto jaar inkomen, het minst werkende ouder aantal uren en de dagen dat u opvang wilt afnemen.

Bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag voor u kind op mijn toeslagen mag u zelf inloggen met u Digid code. Wij voeren de gegevens in en vragen de opvang aan en u mag weer uitloggen.